Huis Video's afspeellijst Ongeveer ons Officieel Web
Dutch

Jianglang Technology Co. Ltd.

Kwaliteit Lucht In werking gestelde Diafragmapomp, pneumatische diafragmapomp fabrikant van China

kwaliteitsleverancier Hoofdproducten
Introduction


Jianglang Technology Co., Ltd.is een professionele onderneming die zich bezighoudt met de productie en de afzet van hoogwaardige pneumatische membranpompen en elektrische membranpompen voor een breed scala van klanten.

Jianglang Technology Co., Ltd. met hoofdkantoor in Shanghai, China, met 2 productievestigingen en vestigingen.

 

 

 

 

Jianglang Technology Co., Ltd biedt de nieuwste technologie in luchtbeheerde dubbele diafragmapompen (AODD).

AODD-pompen zijn wisselpompen met positieve verplaatsing die in meerdere toepassingen voor vloeistofoverdracht kunnen worden gebruikt.AODD-pompen zijn ideaal geschikt voor toepassingen die een robuuste, plug-and-play en onderhoudsvriendelijke pomp.

 

 

De belangrijkste producten zijn pneumatische diafragmapomp, luchtbeheerde diafragmapomp, elektrische diafragmapomp, zuigerpomp, FDA-sanitaire pomp, poederpomp, regelklep, kogelklep.

 

 

]

 

De pompen worden veel gebruikt in de chemische industrie, petrochemie, verf en coating industrie, waterbehandeling, mijnbouw, voedsel en drank, farmaceutische, keramische, papierindustrie, elektronica, textiel,Auto's, Kernenergie en nieuwe energie-industrieën.

 

 

 

Jianglang Technology Co., Ltd heeft deelgenomen aan het vaststellen van normen en standaard nr.: SH/T3191-2017.Onze technologische teams hebben sterke steun van Shanghai University.Jianglang Technology biedt een groot aantal ondersteunende opleidingsprogramma's voor onderhoud van apparatuur, selectievaardigheden van pompen, oplossing voor vloeistofoverdracht,chemische compatibiliteitsgids en zelfs ondersteuning van systeemapparatuur.

 

Als gecertificeerd bedrijf voldoen Jianglang's diafragmapompen en -kleppen aan het ontwerp, de productie en de service van ISO 9001:2015/GB/T 19001-2016.

 

Onze diafragma pomp en klep hebben een kwaliteitsmanagementsysteem certificaat, Bureau Veritas (BV) voor Marine & Offshore, CE-markering, Europese conformiteit,Functioneel veiligheidscertificaat (SIL), SGS, FDA (U.S. Food and Drug Administration Food Facility Registration), Health & Safety Management System Certificate, ect.

 

 

Al meer dan 20 jaar focussen we ons op het succes van onze klanten.

Bekijk meer
Company Details
Office Address: Road van Nanyanggang van het Oosten van nr 350, Shanyang-Stad, Jinshan-District, Shanghai China
Factory Address: Road van Nanyanggang van het Oosten van nr 350, Shanyang-Stad, Jinshan-District, Shanghai, China
Worktime: 8:00-17:00(Beijing tijd)
Business Phone: 86-21-36333536(Verwerkingstijd)   
Customer Manager
Mr. Sky
Zakelijke telefoon: +86 15001858171
WHATSAPP: +8615821368145
Skype: elaine.qian1
WeChat: +86 15821368145