Bericht versturen
Thuis

Jianglang Technology Co. Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
CHINA Jianglang Technology Co. Ltd. certificaten
CHINA Jianglang Technology Co. Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van de Jianglangtechnologie, Ltd heeft 2 productieinstallaties met geavanceerd, hoog-efficienct-hoogte, sterk vermogen van ontwerp, innovatie en precisieproductie.

  Onze diafragmapomp productieinstallaties stellen een verscheidenheid van mechanische verwerkingscategorieën, door diverse vormen van verwerking in werking, kunnen zij aan verschillende die productievereisten met voorrang voldoen aan diepgaande vervaardiging van machine het eindigen wordt verleend, gebruikend automatisering en productiemogelijkheden leren.

  Jianglang Technology Co. Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Wij zullen met u werken om „diafragmapomp“ te ontwerpen en te integreren die aan uw verrichting uniek zijn. met ons overzicht, is de technologie van afgietsel, verwerkings, analyse en het testen materiaal die in onze faciliteit gebruiken tweede aan niets.


  De hoofdlijst van het Faciliteitenmateriaal

  Nr.

   

  Materiaal

   

  Model QTY
  1 CNC het machinaal bewerken HM50TS 4
  2 Koker het machinaal bewerken TS 2
  3 CNC draaibank CAK6150Bj 6
  4 CNC draaibank CAK5080Nj 6
  5 Boor en malende CNC T-600, T-500  
  6 Draaibank CD6140A  
  7 CNC draaibank CW6100C 6
  8 CNC draaibank SK520 6
  9 Boringsmachine Z3032X10X1 5
  10 De Machine van de druktest Kt-20A 2
  11 De Machine van de druktest Yfs-B 1
  12 De Machine van de druktest Yfs-h 1
  13 Horizontale Injectie het Vormen Machine GS558HS, GS328HS 4
  14 Horizontale de oppervlaktemolen van de schacht korte lijst M7130A 3
  15 Luchtcompressor Kt-20A 2
  16 Bal Malende Machine   1
  17 Bankboor JLDM20V 1
  18 Van het toestelboring en Malen Machine ZX7045 1
  19 Malenmachine 6HA 3
  20 Malende Machine Kg-618H 3
  21 CNC Machinaal bewerkend Centrum CNC850 2
  22 Radiale Boringsmachine Z30 2
  23 Algemene Draaibank aan CNC C6150 3

   

  Jianglang Technology Co. Ltd. fabriek productielijn 1

  De Recentste Technologie in Ontwerpinnovatie

  Om uw doelstellingen te verwezenlijken, gebruikt onze ontwerpafdeling de recentste 3D CAD (CAD) technologie en materiaal, kunnen wij sterke punten onafhankelijk werken of combineren met u om realistische oplossing voor uw behoeften van de diafragmapomp te bereiken.

   

  Jianglang Technology Co. Ltd. fabriek productielijn 2

   

  De dienst & Reparatie
  Ons team specialiseert zich in de vloeibare reparatie van het procesmateriaal en biedt een garantie van één jaar op ons werk aan, zullen wij de hoogste kwaliteitsreparaties, de verbouwingen, en preventative onderhoudsdiensten leveren.

   

  U zult fabriek-opgeleide cursussen en geadviseerde richtlijn, ertoe brengen om levensduur en duurzaamheid voor uw pomp te verbeteren

   

  Jianglang Technology Co. Ltd. fabriek productielijn 3

   

   

 • OEM / ODM

  Met meer dan 20 jaar van ervaring, Jianglang-Technologieco., is Ltd meer dan een leverancier van uitstekende kwaliteit van het pompsysteem en de pompprovider, die in onze deskundigheid aanwerven geeft u ook toegang tot gespecialiseerde kennis, technicial steun, en projectuitvoering.

  Bovendien, is OEM aangepaste ontwerpen ook beschikbaar.

   

  Jianglang Technology Co. Ltd. fabriek productielijn 0

   

  De pompen en de kleppen zijn uitgevoerd naar meer dan 70 landen, met inbegrip van Europese landen, Zuidamerikaanse landen, Noordamerikaanse landen, de landen van Zuidoost-Azië, Australië, ect.

   

  Wij verlenen hoofdzakelijk de diensten en oplossingen voor de deklaagindustrie, de chemische industrie, de milieubescherming industrie, de kernenergieindustrie, de aardolieindustrie en de industrie van de waterbehandeling.

  Jianglang Technology Co. Ltd. fabriek productielijn 1

   

   

   

 • R & D

  ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

   

  De innovatie is één van de belangrijkste nadruk en de sterkte van Jianglang, aangezien zijn verwezenlijkingsinnovatie tot de ontwikkeling van ons bedrijf bijdraagt.

  Onze geïntegreerde R&D-afdelingsdagelijkse werken op het verbeteren van en het ontwikkelen van onze technologieën en know-how.

   

  Wij hebben een specialistenteam die bij onze Onderzoek & Ontwikkelingscentrumsystemen werken, die de norm in kwaliteitsonderzoek bepalen, nieuwe pompeninnovatie meer dan 20 jaar.

   

  De technici hebben meer dan 20 jaar ervarings, hebben zij het vloeibare proces van klanten uitdagen, naast de uitgebreide mechanische ervaring van de ontwerptechniek in diafragmapomp en van de controleklep de industrieën opgelost, zij die ons beter begrip van de eisen van onze klant toestaan.

  Jianglang Technology Co. Ltd. fabriek productielijn 0

   

  ACTIVITEITEN

  Het Onderzoek & de Ontwikkelings het Centrum van de Jianglangtechnologie creeert een platform voor professionele ontwerp en innovatie. Gebaseerd op het geïntegreerde het werk proces van „van de het ontwerptechnologie van de onderzoekontwikkeling het experiment“, ontwikkelt het Centrum zich, onderzoek, en pompen van het tests de nieuwe diafragma en kleppen om aan vereisten van kwaliteit, milieu en bedrijfsgeneeskundigen &safety systemen te voldoen.

  Jianglang heeft prima ontwerpplatform, gebruikt dimensionale software 3 voor de analyse van de productiestructuur.

   

  Jianglang Technology Co. Ltd. fabriek productielijn 1

   

   

  PANTENTS

  Vastmakend grote importane aan protecion van intellectuele-eigendomsrechten, momenteel heeft het Onderzoek & Ontwikkelingscentrum meer dan 40 octrooien aangevraagd. met inbegrip van 5 uitvindingsoctrooien voor onze diafragmapomp.

  Onze teams namen aan het bepalen van normen en norm voor technische beschrijving voor Pneumatische Diafragmapompen deel in de Petrochemische Industrie (VERPAKKEN EN VERZENDEN /T 3191-2017)

   

  Jianglang Technology Co. Ltd. fabriek productielijn 2

   

   

   

   

   

   

Contactgegevens
Jianglang Technology Co. Ltd.

Contactpersoon: Mr. Sky

Tel.: +86 15001858171

Fax: 86-21-51862511

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)